Snöslungors användningsområde

Snöslungor finns i många olika varianter. Det finns snöslungor som man går manuellt med, snöslungor för atv, för traktor och redskapsbärare m.fl. Vilka är användarna utav snöslungor? Snöslungor används flitigt av exempelvis fastighetsägare, entreprenörer, lantbrukare, kommuner och landsting för snöröjning vid parkeringar, industriområden, gångstigar och vägar. På senare år har det blivit allt mer vanligt att även privatpersoner och markägare är flitiga användare av vanliga manuella snöslungor. men även för kompakttraktor och traktorer om de äger sådant på sin gård.

Välj rätt snöslunga

När ni skall välja snöslunga är det första steget man tar vilken typ utav snöslunga man skall investera i. Om det är en manuell snöslunga, snöslunga för atv, eller snöslunga för kompaktraktor, vanlig traktor. När man vet detta bör man se över sin krav specifikation och vilken kvalité man är ute efter. Vi rekommenderar dock att satsa på premium produkter, dels för att göra snöröjningen så effektiv som möjligt. Men även för att att bra snöslungor oftast har ett större utbud utav reservdelslager och ett mycket högre andrahandsvärde om man en dag skulle byta eller sälja den.

Bilder på snöslungor

Nedan ser ni bilder på en effektiv och bra Snöslunga för traktor. Just denna modellen har en mycket kraftig inmatarskruv, dubbla utblås, samt utbytbara slitstål. Klicka här för att se fler bilder på denna snöslungan.